Yamaha YBR125 motorri më i mirë për të udhëtuar në qytet.

armir 0

Yamaha YBR125 nuk është motorri më i bukur që ju do të shihni por është një nga më të mirët nëse ju duhet të udhëtoni në trafikun e rënduar të rrugëve të një qyteti. Një tjetë anë e mirë e këtij motorri është fakti se nuk kushton shumë.

YBR125 është shumë i lehtë në peshë por dhe shumë i lehtë për tu kontrolluar. Gjithashtu frenat i ka shumë të mira.

Yamaha YBR125 ka një shpejtësi maksimale prej 70mph por edhe udhëtimi me shpejtësi 55mph është shumë i rehatshëm. Ky motorr nuk është i shtrenjtë dhe nuk harxhon shumë karburant. Edhe nëse ju prishet diçka(gjë që rrallë ndodh) pjesët për këtë motorr mund t’i gjeni me çmim të lirë. Ky motorr vjen me një çmim prej 1499 paundësh.

This post is also available in: English