Yamaha YZF-R125, ja pse 10 vite është motorri më i preferuar (video)

Mariglen 0

Yamaha YZF-R125 doli në treg në 2008 dhe ishte pjesë motorrësh që zëvendësuan Aprilia RS125. Është një motorr i besueshëm dhe shumë i rehatshëm në udhëtim. Gjithashtu është argëtues dhe shumë i mirë për tu përdorur sidomos nga pilotët pa shumë eksperincë. Megjithatë  në qofte së bleni një të përdorur duhet herë pas here kontrolluar për ndonjë shenjë përplasje ose goditje të vogël. Ky motorr ka hyrë në vitin e dhjetë të prodhimit dhe është shumë i përdorshëm duke marrë parasysh që nuk është shumë i shtrenjtë. Mund të gjeni një të përdorur duke filluar nga 2,400 Paund.

This post is also available in: English