Zbulimi i konceptit të Mclaren Senna GTR- Bjondia në timon-10

ardita 0

Bjondja bukuroshe Alex ka qënë e pranishme me 6 Mars gjatë prezantimit të Mclaren Senna GTR tek Panairi i makinave në Gjenevë. Alex ka mbetur pa fjalë kur e pa këtë makinë, ju sigurojmë që kështu do të mbeteni edhe ju.

Marka e kësaj makine pretendon se Senna GTR është më e shpejtë në krahasim me makinat e tjera në pistë përveç makinës Formula 1.  GTR prodhon 814 kuaj fuqi, ka goma për pistë nga kompania e famshme Pirelli.

Çmimi i saj shkon afërsisht rreth 1.4 milion dollarë.  Përmirësimi kyesor i Senna GTR qëndron tek trupi i saj, përçuesit e përparmë janë dukshëm më të mëdha dhe makina ka një kuvertë më të ulët.  

Për më tepër detaje shikoni videon më poshtë:

Lini një Përgjigje