Zdo ta besoni sesa rezistente është BMW X5 më e fundit!

liridona 0

Kjo nuk është gjenerata e re BMW X5 SUV. Ky është një version prototip i gjeneratës së re BMW X5 SUV, e cila do të zbulohet më vonë këtë vit.

Me sa duket, X5 i ardhshëm do të shfaqë “sisteme të reja pezullimi dhe shasije” që lejojnë SUV të përshtatet me çfarëdollojë terreni, “qoftë dëborë, rërë, shkëmbinj ose rrugë me zhavorr”.

Na është thënë që X5 i ri është testuar në kulmin e dimrit në Suedi, në shtigjet e zhavorrit në Afrikën e Jugut dhe në shkretëtirat e Amerikës. Ka qenë edhe në një vend tjeter me shpejtësi të lartë në Talladega dhe në atë Racetrack në Gjermani.

Këto dy vende të fundit japin një pasqyrë se sa e rëndësishme është piknikësia për SUV-in e re BMW.

[Best_Wordpress_Gallery id=”158″ gal_title=”sunn”]

This post is also available in: English